вторник, 14 июня 2011 г.

27 червня 2011 року - Your Asia. квест


27 червня 2011 року в культурно-історичному  центрі Пірогово в рамках проекту “Your Asia” стартує квест для проактивної та свідомої молоді Києва. Під час заходу 200 учасників познайомляться з волонтерством, Азією та перевірять власні командні та лідерські якості в інтерактивній формі, а найкращі учасники отримають можливість долучитись до досвіду міжнародних стажувань. “Your Asia” допоможе набути міжнародного волонтерського досвіду в Азії, що розширить горизонти та повністю змінить уявлення про соціальні проекти.
Цього літа міжнародна організація AIESEC у форматі open-air події “Your Asia” надає виняткові можливості для толерантної та активної молоді столиці.
В рамках проекту 27 червня в Пірогово стартує квест для команд, що складатимуться з майбутніх учасників програм соціальних стажувань AIESEC в Азії. Найкращі представники команд проекту “Your Asia” отримають можливість поринути у міжнародне волонтерське середовище. По закінченню квеста відбудеться фестиваль культур Global Village. Азійські представники організації AIESEC забезпечать незабутній вечір для учасників квесту, презентуючи їм національну музику, страви, традиційний одяг, тощо.
«В Україні, на жаль, молодь недостатньо обізнана з культурою Азійських країн. За допомогою даного заходу ми не тільки прагнемо показати культуру Азії учасникам проекту, але і надати можливість їм на власному досвіді відчути усі відтінки Сходу, тобто взяти участь у програмі соціального стажування, що дозволяє повністю поринути в культуру країни проходження стажування»,  зазначає керівник проекту “Your Asia”, Анастасія Гуцол.
Вхід вільний  при проходженні попередньої  реєстрації. Докладніше дивіться на сайті  проекту “Your Asia” або на сайті організації AIESEC в Києві.
Відповіді на всі питання можна знайти за телефоном  093 055-41-93 Анастасія.

Комментариев нет:

Отправить комментарий