среда, 25 мая 2011 г.

1-5 червня 2011 - «άльфа-фест 2011»


1-5 червня 2011 року, Київ, курортна зона «Конча-Заспа»
ІV-й Міжнародний фестиваль
практичної психології та тренінгових програм  
«άльфа-фест 2011» – фестиваль для всіх! 
  «άльфа-фест 2011» – найбільший у Києві захід подібного рівня і масштабу для фахівців у сфері психології, психотерапії, управління людськими ресурсами, тренерів і консультантів різних напрямків, а також
для всіх, хто цікавиться своїм «я»
і прагне особистісного зростання!
У рамках фестивалю відбудеться близько 300 різноманітних заходів – майстер-класів, презентацій та тренінгів провідних українських та іноземних тренерів і консультантів, а також концерти популярних колективів, театральні вистави, шоу, дискотека, виставки.
Цього року – фестиваль триватиме цілих 5 днів!
Учасники фестивалю – фахівці у сфері психотерапії, практичної психології, психологічного, бізнес- та HR-консультування, тренери різних напрямків, викладачі і студенти провідних ВНЗ України, спеціалісти та керівники організацій, а також усі, хто цікавиться питаннями власного розвитку.
Спеціальний гість фестивалю – Стівен Карпман – учасник відомих берновських «семінарів по вівторках у Сан-Франциско», на котрих розроблявся метод транзактного аналізу і була заснована міжнародна асоціація транзактного аналізу 1950-1960 рр. Також відомий як автор драматичного трикутника «Рятівник-Жертва-Переслідувач» і розробками в теорії психологічних ігор.
НАШ ФЕСТИВАЛЬ:  
*  Для майстрів/тренерів – це можливість заявити про себе безпосередньо перед аудиторією потенційних клієнтів, поспілкуватися з колегами, а також побачити для себе нові ідеї, напрямки, методи роботи, а в майбутньому здійснити те, про що ви, можливо, сьогодні й не підозрюєте.

*  Для учасників – це найкраща можливість подивитися й відчути, як працюють різні методи розвитку людини, та здійснити усвідомлений вибір, що ґрунтується на основі не тільки теоретичних знань, але і практичного досвіду. Крім того, якщо Ви плануєте у подальшому працювати у сфері психотерапії, психологічного консультування чи в близькій галузі, Ви зможете краще усвідомити свої здібності та пріоритети, розставити крапки над «і» в своїх цілях відносно подальшої професійної діяльності.

Детальна інформація щодо програми фестивалю та умов участі – на сайті:
www.alfa-fest.com.ua 

Специальная скидка для посетителей Баркемп движение.UA - 10%
При оплате с 23 по 27 мая
Стоимость за 5 дней - 620 грн. (с учетом 10% скидки)
пятница + выходные - 405 грн. (с учетом 10% скидки)
выходные - 270 грн. (с учетом 10% скидки)

При оплате с 28 мая по 01 июня
Стоимость за 5 дней - 720 грн. (с учетом 10% скидки)
пятница + выходные - 450 грн. (с учетом 10% скидки)
выходные - 315 грн. (с учетом 10% скидки)

Регистрация для посетителей Баркемп движение.UA - http://bit.ly/alfa-fest-2011

Комментариев нет:

Отправить комментарий