четверг, 3 июня 2010 г.

Конгресс НАМ состоится 8-9 июня 2010 г



Прийди на найбільш вагому подію року на медіаринку
Зареєструйтесь на Конгрес НАМ до 4 червня та отримай можливість дізнатись про основні шляхи вирішення найгостріших проблем галузі.
Лише цього року і лише 4 дні реєстрація для усіх бажаючих на участь у Конгресі Незележної Асоціації Телерадіомовників (НАМ) безкоштовна.
Не пропустіть найцікавіше з НАМи!
8 та 9 червня 2010 року в межах XVІ Київського міжнародного телерадіоярмарку відбудеться Конгрес НАМ.
Конгрес НАМ - це щорічні збори близько 100 представників галузі (керівники та власники ТРО) для обговорення і пошуку шляхів вирішення найгостріших галузевих проблем.
Цього року в програмі Конгресу 4 тематичні конференції:
• Медіа менеджмент (8 червня, зала №6)
Новації в регулюванні галуззю, виклики довгострокового та середньострокового планування, проблеми фінансового менеджменту в нестабільний період, особливості управління творчим персоналом. Все це і багато іншого обговорюватимуться під час панельних дискусій конференції.
• Медіа контент (9 червня, зала №6)
Як працюють світові формати в Україні? Що ми можемо запропонувати молоді? Купувати продукт чи створювати свій власний? Чи може дитячі програми будити комерційно цікавими? Відповіді на ці та інші питання ви отримаєте відвідавши конференцію конгресу присвячену медіа контенту
• Реклама (8 червня, зала №3)
Дискусія щодо необхідних ринку досліджень. Обговорення секретів успішних продажів. Презентація прогнозів ринку медіа, нових можливостей для розповсюдження реклами та основних тенденцій, що виявляє медіа аудит. Все це в програмі рекламної конференції
• Технології та конвергенція (9 червня, зала №3)
Перспективи IPTV та цифрового радіо, проекти catch-up TV та можливості мобільного контенту.. Розвитку технології, що вже існують сьогодні, а завтра визначатимуть розвиток нашої галузі присвячена четверта конференція Конгресу.

Детальну програму дивіться на сайті конгресу http://www.namcongress.org/program/.
Участь у Конгресі з 3 по 7 червня є безкоштовною не залежно від кількості учасників. Секції конференцій будуть цікавими не лише директорам але й програмним директорам та рекламним менеджерам телерадіокомпаній. Зареєструватися для участі у конгресі можна за телефонами 254-55-56 289-2599 або електронною поштою nam@nam.com.ua
Конгрес відбуватимуться у Виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» зал №3 та №6, Київ, вул. Салютна, 2-Б. Реєстрація з 9.30.
Прохання підтвердити Вашу присутність до 4.06.2010 по тел.: +380 44 254 55 56, моб.:+380 67 407 09 42, або на e_mail: pr@nam.org.ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий